П`ятниця, 2024-04-26, 12:01 PM

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 253
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Тиждень героїко-патріотичного виховання
4:40 PM
Тиждень героїко-патріотичного виховання

З 08.10 по 14.10 в школі пройшов тиждень героїко-патріотичного виховання. 

      Протягом тижня були проведені такі заходи:  Відбулися змагання учасників стрілецького гуртка серед учнів 10 класів ,,Найвлучніший стрілець"

Учні 6 кл. ознайомились з історією створення пісні ,, Ой у лузі червона калина";

12 жовтня у 6-б класі була проведена година спілкування ,,Хай не згасає пам’ять про героїв”. Діти переглянули відео про героїв АТО, яке не залишило байдужим жодного учня. Учні висловлювали свої враження, обмінювались думками. Розповідали про своїх батьків, які були учасниками АТО. Вшанували пам'ять полеглих героїв хвилиною мовчання.

 

Традиційно напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, відбулась інформаційно-просвітницька тематична виховна година у 8-б класі:   ,,Українська військова звитяга-героїзм крізь століття”.

Було проведено цікавий та пізнавальний екскурс у минуле, а також учні підготували цікаву презентацію пов’язану із звитягою сучасної української армії.

Опісля, учні розповіли про своїх батьків, учасників АТО, а також оглянули стенди з фотографіями учасників АТО, самовіддана і мужня боротьба яких, заслуговує на визнання і пошанування.

 

У 1-Б класі пройшов 6 тиждень навчання під назвою "Батьківщина".Учні виготовляли символи України та прикшали їх своїми руками.Також відбулася зустріч з батьками учениці класу Дарини.

   

У 1-A класі була проведена бесіда на тему ,,Що таке Батьківщина?" Формувала в дітей уявлення про те, що в кожної людини є найдорожче місце на землі- це місце, де вона народилася; Ознайомлювала з народними і державними символами країни; розвивала в учнів бажання більше дізнатися про історію та традиції української землі, виховувала почуття гордості, любові до рідного краю.

 Хлопці 10 кл. переглянули та обговорили відеофільм ,, Кіборги"

Відбулась екскурсія на Алею слави відвідали спільно з учнями Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. Білокуракинського району Луганської області.

Класний керівник 2-Б класу Демчук У.Я. провела гру-конкурс ,,Козацькому роду нема переводу"

 

Учні 5-А та 5-Б класів прйняли участь у посвяті в джури;

Традиційно в ОЗ ,,Бродівська ЗОШ №4 відбулася посвята п’ятикласників у Джури, на передодні свят, Покрови, Дня захисника України. Свято було особливе, адже на ньому була присутня делегація з Нещеретівської ЗОШ Білокуракінського району Луганської області.

П’ятикласники достойно представили себе у різних конкурсах та дали обіцінку виконувати усі закони козаків.

 

 

12 жовтня команда ОЗ"Бродівська ЗОШ І-ІІІст. 4 "взяла учась у військово-спортивні грі"Козацький гарт".Учасники команди здобули перше місце у збиранні і розбиранні автомата АК-74.Вітаємо переможців.

 

У 4-А класі пройшов виховний захід на тему: ,,Нехай святиться у віках здобута незалежність"

   

У 3-Б класі пройшов  виховний захід на тему:   " Пам'ятаємо чиї ми сини"

 14 жовтня учні нашої школи  покладали квіти на могили героїв   

 Мазунова Руслана, та Федака Руслана

12 жовтня, відбувся урочистий концерт з нагоди реалізації проекту «Змінимо країну разом» між Нещеретівською ЗОШ І -ІІІ ст та ОЗ «Бродівська ЗОШІ-ІІІ ст.4»

 

  

На виховній годині у 10-А класі на тему "Символічне значення вишиванок у період боротьби за незалежність у лавах УПА" учні дізналися про значення та символи вишивки під час боротьби УПА за незалежність України. Класний керівник Вишневська Г. Я.

Виховна година "Вік свій буду пам'ятати. День УПА" (7-А). Шуст А. В.

14 жовтня ,в день від’їзду наших партнерів з Нещеретово,побували у м.Львів. Разом із друзями були на Марші захисників України, оглянули стару частину міста Чудо поїздом та відвідали декілька музеїв, сувенірний ринок тощо.Враження неймовірні !!!

Переглядів: 365 | Додав: brody4 | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Хмарка тегів
Корисні посилання


Львівська обл., м.Броди, вул.Старобрідська 11, тел. (03266) 4-14-39, e-mail: brody4@ukr.net

Copyright MyCorp © 2024 Безкоштовний хостинг uCoz